A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Шановні жителі Фурсівської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 08.05.2020 12:45
Кількість переглядів: 703

 

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з нагоди 75-ї річниці Перемоги над фашистсько-німецькими загарбниками!

День Перемоги завжди буде для всіх нас днем національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість представників покоління воєнного часу на полях битв і трудовому фронті в ім’я перемоги над ненависним фашистським режимом – справжній приклад патріотизму для теперішнього та майбутніх поколінь українців, це – дійсно справжній еталон служіння ідеалам справедливості та миру, відданості та героїзму.

Під час Великої Вітчизняної війни до лав Збройних Сил було мобілізовано більше 7 мільйонів українців, з них – понад дві тисячі жителів сіл Фурсівської громади, які достойно захищали свою Батьківщину на всіх фронтах війни. Трьом воїнам було присвоєне високе звання Героя Радянського Союзу, більша половина призваних – нагороджена орденами і медалями.

Багатьом героям не судилося зустріти Велику Перемогу, повернутися до рідних домівок. На сьогоднішній день уже немає і тих, хто відстоявши свободу і незалежність своєї країни у боях, у годину післявоєнної розрухи мужньо відновлювали зруйновану Батьківщину, відроджували її економіку.

Минають роки, змінюються покоління, але ми завжди будемо пам’ятати подвиги обпаленого війною покоління. Вклонімося їх світлій пам’яті перед кожним Обеліском, перед кожною Братською могилою, перед кожним Пам’ятним знаком! Адже ті, хто там лежить, помирали стоячи, щоб нам не жити на колінах!

Бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, довголіття, добра і радості, віри у світлий та мирний завтрашній день!

 

 

 

                                        З повагою сільський голова Микола Іванович Фурсенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора