A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Україна в серці кожного із нас (23-го серпня-День прапора України. 24-го серпня – День Незалежності України)

Дата: 23.08.2020 11:02
Кількість переглядів: 470

Україна в серці кожного із нас

(23-го серпня-День прапора України.

24-го серпня – День Незалежності України)

 

Шановні жителі Фурсівської об’єднаної територіальної громади!

Прийміть щирі вітання із найзнаменнішими святами нашої Держави- Днем Прапора та Днем Незалежності.

24 – го серпня 1991 року Верховна Рада України урочисто прийняла Акт проголошення України незалежною, самостійною, демократичною державою.

Ми відродилися з ґрунту, наскрізь напоєного кров’ю наших предків, що лягли в боротьбі за волю України, ми з молоком наших матерів всмоктали стародавню любов нашої нації до Вітчизни і її свободи та ненависть до насилля над нами. Як не можна спинити річку, що зламавши кригу, навесні бурхливо несе свої води, так не можна спинити нації, що поламала свої кайдани, прокинувшись до життя.

Ми живі й знову спраглі життя. Ми спалюємо в свідомості привиди минулого, зберігаємо в пам’яті віхи історії, аналізуємо пройдений шлях кривавої молотарки, ми думаємо і говоримо в голос. Бо ми – вільні!

Незалежність – це історична пам'ять, яка дає основу для існування наших дітей та онуків.

Незалежність – це можливість жити за власним сценарієм. Так, це складно – закачати  рукави й будувати країну тут і зараз. Але здатних на це людей маємо багато. Наша країна є незалежною завдяки їм. Складаємо особливу шану і подяку воїнам Фурсівської громади, які вже шостий рік, ризикуючи здоров’ям і життям, ведуть війну на східному фронті в зоні АТО. Саме завдяки їм ми вільно живемо на своїй землі, продовжуємо її розбудову та нарощуємо потенціал – відкриваються нова медична амбулаторія, Центр надання адміністративних послуг, будуються спортивні майданчики, розвиваються культурна та освітянська сфери.

Громада рухається впевнено вперед – до розквіту, стабільності, європейського рівня життя.

Бажаю всім жителям нашої громади бути справжніми українцями, натхненними і вірними пам’яті своїх предків.

Наснаги всім, благополуччя, здоров’я, злагоди в родинах, стабільності, віри й надії на світле життя в Незалежній Україні!

 

З повагою сільський голова
М.І.Фурсенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора