A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Вітання з днем вчителя

Дата: 02.10.2020 13:50
Кількість переглядів: 462

Шановні, дорогі вчителі!

        Щиро  вітаю вас із професійним святом –  Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває  двері  у світ знань. Діти – майбутнє  держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє  молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої громади.

       Професія учителя, вихователя, наставника – найгуманніша  професія на Землі. Саме вчителі  є справжнім інтелектуальним цвітом української нації. День вчителя – свято  для всієї громади, для всієї України, бо немає такої людини, яка б у своєму серці не носила імен своїх учителів.

       Прийміть слова щирої подяки за високий професіоналізм, турботу, відданість найважливішій справі на землі – вихованню нового покоління людей, які творитимуть майбутнє. Ви маєте дар нескінченного терпіння в досягненні мети. Ваша мета – виховання  гідного, прогресивного покоління.

       Нехай доля не поскупиться на радісні події і піднесе найдорожчі подарунки! Нехай вам завжди всміхається доля, дарує вам міцне здоров’я та довголіття! Хай те тепло, яким ви огортаєте серця учнів, повернеться до вас сторицею! Нехай у ваших родинах завжди панує тепло, радість та затишок! Хай здійсняються всі найзаповітніші мрії! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша вдячність!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора