A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Протидія домашньому насильству

Дата: 10.06.2021 12:48
Кількість переглядів: 235

Домашнє насильство – це дії або, навпаки, бездіяльність не тільки фізичного, а й психологічного, сексуального або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї або між родичами, незалежно від того, спільно чи окремо вони проживають.

У зв'язку із запровадженням карантинних заходів, викликаних поширенням інфекції коронавірусу, появою нових стресових ситуацій та можливих фінансово-економічних труднощів збільшуються ризики вчинення домашнього насильства.

Якщо ви зіткнулися із домашнім насильством або стали свідком цього явища, вам завжди нададуть допомогу за наступними номерами та в наступних установах і службах:

15-47 – Урядова «гаряча лінія» для осіб, які страждають від домашнього насильства. Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними й конфіденційними;

0 (800) 500 335 або 116 123 (з мобільного) – Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації. Дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів будь-яких операторів по всій території України;

103 – виклик бригади швидкої медичної допомоги. Також, ви можете звернутися до будь-якого медичного закладу вашого  населеного пункту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора