A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Триває літнє оздоровлення та відпочинок дітей у 2021 році

Дата: 10.08.2021 15:17
Кількість переглядів: 461

 

Фото без опису

 

ПРО ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ


Відповідно до Закону України „Про оздоровлення дітей" від 04.09.2008 № 375-VI (із змінами) заходи, спрямовані на зміцнення здоров’я дітей шляхом організації оздоровлення та відпочинку визначені одними з пріоритетних в діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Згідно Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" путівки, придбані за рахунок бюджетних коштів, надаються безоплатно або з частковою оплатою у розмірі 20, 30 чи 50 відсотків вартості путівки, яка сплачується за рахунок батьків (осіб, які їх замінюють) або інших джерел, не заборонених законодавством, за визначеною Міністерством соціальної політики України квотою на оздоровлення дітей таких пільгових категорій, як діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування,бездоглядні та безпритульні діти, діти-інваліди; діти з багатодітних і малозабезпечених сімей; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; діти, які перебувають на диспансерному обліку; талановиті та обдаровані діти - переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад.

Наразі діти продовжують оздоровлення та відпочинок у Міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Київ), Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса), у таборі  «Рассвет» (смт Сергіївка).

Також види і форми оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей і підлітків під час літніх канікул у 2021 році відповідають потребам різних категорій дітей, забезпечують творчу самореалізацію учнів, стимулюють особистісний інтерес до збереження і розвитку свого здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора