A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

До уваги власників та користувачів земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та транспортних засобів

Дата: 24.09.2021 13:02
Кількість переглядів: 499

                                   

До уваги власників та користувачів земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та транспортних засобів!

 

Шановні громадяни Фурсівської територіальної громади!

 

З метою забезпечення наповнення   бюджету громади прохання  своєчасно сплачувати місцеві податки, такі як

  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (житлова та 

нежитлова нерухомість),

  •  транспортний податок,
  •  плату за землю.

Відповідно до вимог Податкового кодексу України нарахування вищезазначених податків  та надсилання податкових повідомлень – рішень про їх сплату здійснює Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області. Податкові зобов’язання з податку за звітний рік сплачуються протягом 60-ти днів з дня вручення (отримання) податкового повідомлення-рішення. Порушення термінів сплати тягне за собою фінансову відповідальність у вигляді штрафу або пені.

Податковий кодекс передбачає звірку (по бажанню платника податку за письмовим зверненням) даних, на підставі яких нараховуються податки, та їх перерахування у разі виявлення розбіжностей.

Сплата податків в порядку і розмірах, установлених законом, -  конституційний обов’язок кожного громадянина. Своєчасно сплачені податки  до бюджету запобігають виникненню податкового боргу, створенню незручностей  при  розпорядженні  власними коштами  та майном у господарській діяльності.

Своєчасно сплачені податки – запорука сильної громади!

 

 

 

Фінансовий відділ Фурсівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора