A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

В Київській області реконструюють і будують басейни

Дата: 25.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 433

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” в Київській області продовжується відновлення і будівництво спортивних об’єктів. Наразі в м. Славутич продовжується реконструкція басейну, а в м. Кагарлик триває будівництво басейну.

 

“Відновлення і створення інфраструктури для нас одне з пріоритетних завдань. Ми розуміємо, що підтримувати здоровий спосіб життя без якісних спортивних об’єктів просто неможливо. Тому в Київській області на відновлення спортивної інфраструктури робиться акцент. Я впевнений, басейни, які ми зараз відновлюємо, слугуватимуть жителям регіону і для професійних тренувань, і для здорового відпочинку” – зазначив очільник Київської області Василь Володін.

 

В м. Славутич критий басейн розрахований на відвідування різних вікових груп. На території закладу дві ванни для плавання: доросла – 25х8,5 м і дитяча – 10х6 м. Наразі реконструкція завершена на 80%. Загальна вартість реконструкції складає 52 млн. грн.

 

В м. Кагарлик Київської області будівництво басейну розпочато. 15 листопада був отриманий дозвіл на будівельно-монтажні роботи. Наразі виконано близько 5% від загального обсягу робіт. Повний кошторис даного об’єкта складає понад 127 млн. гривень. З них до кінця 2021 року планується витратити на будівництво 5,5 млн. грн.

 

Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора