A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Шановні пенсіонери, які проживають в населених пунктах Фурсівської громади!

Дата: 14.03.2022 13:44
Кількість переглядів: 255

Фото без опису   

Стосовно виплат за березень поточного року в складних умовах воєнного стану повідомляємо наступне:

* Якщо ви не виїжджали і перебуваєте на своєму постійному місці проживання та отримували пенсію через Укрпошту – будь ласка, очікуйте свою пенсію вдома або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком. Залежно від розвитку ситуації дати виплат можуть бути перенесені, але виплати обов’язково будуть.

Увага! Особам, яким не було проведено виплату пенсії з виплатними датами 23-25 лютого поточного року, пенсія за цей місяць буде виплачена в квітні разом з місячною пенсією за квітень.

* Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання  і перебуваєте в населених пунктах громади, для вирішення питання щодо отримання пенсійних виплат можете звернутися до відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України  №2 (м. Біла Церква, тел. 0687289051, 0687289053)  та №15 (м. Сквира, тел. (04568)5 27 05), а при неможливості звернення до сервісних центрів - до Центру надання адміністративних послуг (с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого, 1-А, тел. (04563)1 35 14), до старостинських округів за місцем проживання. При собі обов'язково мати паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків, пенсійне посвідчення (за наявності).

Крім того, АТ “УКРПОШТА” повідомила.

Для осіб, які не мають можливості зняти готівку з банківських карток у банкоматах або відділеннях банку, є можливість скористатися такими сервісами:

• перерахування коштів з картки для отримання готівки у відділенні Укрпошти або з доставкою за адресою проживання за допомогою послуги «З картки додому»: https://www.ukrposhta.ua/perekaz-z-kartki-dodomu/

• зняття коштів через POS-термінали у відділеннях Укрпошти. Детальніше про послугу https://www.ukrposhta.ua/.../vydacha-hotivky-cherez-pos...

 

Фурсівська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора