Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

День Української Державності

Дата: 28.07.2022 16:40
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

 

   Цьогоріч 28 липня Україна вперше відзначає День Української Державності – день, який підтвердив тисячолітню історію нашої культури, нашої самобутності, традиції, звичаїв. Берегти єдність зараз, працювати разом на перемогу – це найважливіше національне завдання яке ми всі обов’язково виконаємо. А отже, захистимо країну в цій війні за незалежність та підтримаємо Збройні Сили України.

  Українська Державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.

   У Фурсівській територіальній громаді відбулося відзначення Дня Державності України за участю керівників громади, депутатського корпусу та адміністрації. У закладах культури та бібліотеках громади було проведено тематичні виставки, онлайн та медіа заходи, покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків видатних українців, борців за незалежність України, діячів українського державотворення, пам’ятників та місць поховання військовослужбовців загиблих під час російсько-української війни, а також  урочисте підняття Державного Прапору України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора