A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на 08.08.2022 року

Дата: 08.08.2022 15:07
Кількість переглядів: 271

начальник групи   -   10000       начальник паливної групи: керування структурним підрозділом, планування, закупівля, використання котельного палива для потреб військових частин, контроль стану обліку та списання;  знання законодавства у сфері закупівлі робіт та послуг за державні кошти; підготовка тендерної документації; укладення договорів на закупівлю товарів, робіт, послуг. З досвіду роботи в бюджетних установах

 

юрисконсульт   -   10000        погодження на відповідність чинному законодавству проектів наказів, розпоряджень, господарських договорів, підготовка наказів до суду, надання відповідей на претензії, участь в судових арбітражних справах, підготовка та подання звітності. Проведення процедури державних закупівель матеріалів, робіт та послуг Обов'язково знання тендерного законодавства, з досвідом роботи від 1 року.

 

інженер-лаборант   -   11150        побудова калібрувальних графіків, оцінка невизначеності вимірювань, виконання хімічних аналізів (контроль за якістю очищення стічних вод), проведення внутрішнього контролю тощо.

 

 інженер   -   15000        проведення діагностики та програмування мікропроцесорної техніки, обслуговування засобів автоматики та вимірювальної техніки. Вміння читати та складати електричні схеми, наявність групи з електробезпеки не нижче IV та допуск понад 1000 В.

 

оператор поштового зв'язку   -   6500        прийом, обробка, видача поштових відправлень, виробів друку, пенсій та допомог, комунальних платежів та інших матеріальних цінностей. Впевнений користувач ПК. Досвід роботи з ПК від 1 року. Місце проведення робіт: м. Узин.

 

футерувальник (кислототривник)   -    9457        виконання облицювальних та футерувальних робіт середньої складності для хімічного захисту будівельних конструкцій, споруд і технологічного устаткування. Знання, розуміння і застосування введених в дію нормативних документів, що стосуються діяльності. Режим роботи 4 денний (пн. - чт.) з 7.30 до 16.00. З досвідом роботи від 1 року, 4 розряд.

 

кондитер   -   15000        старший кондитер: випікання десертів різного виду; підготування заготовок для десертів; готувати креми, заварні креми; розробка нових сезонних видів десертів; робити замовлення продукції. Вміння працювати з калькуляційними картами. Дотримання чистоти робочого місця. Заробітна плата + %. Досвід роботи від 1 року.

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора