A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ щодо громадського обговорення проєкту про реорганізацію та зміну типів закладів освіти Фурсівської сільської ради

Дата: 20.06.2023 14:38
Кількість переглядів: 1357

Увага ! Шановні жителі Фурсівської сільської територіальної громади з метою забезпечення участі у громадських слуханнях щодо обговорення проекту рішення щодо реорганізації  та зміни типів  закладів освіти Фурсівської сільської ради  якомога більшої кількості осіб, переноситься дата їх проведення з 21 липня 2023 року на 22 липня 2023 (вихідний день) на 11:00 год.
Тож, з метою створення на території Фурсівської територіальної громади оптимальної мережі освітніх закладів, необхідних умов для надання якісної освіти, забезпечення доступності, підвищення економічної ефективності, використання матеріально-технічних, кадрових і фінансових ресурсів, залучення громадян до вирішення важливих питань громади, реалізації та захисту їх прав і свобод, забезпечення відкритості і прозорості діяльності органів місцевого самоврядування, відповідно до ст. ст. 13, 25, 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 66 Закону України «Про освіту», ч. 2 ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту»,  Фурсівська сільська рада повідомляє, що  22 липня 2023 року об 11:00 год. за адресою: с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого, 48 А (в приміщенні будинку культури) відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», відбудеться громадське обговорення у формі громадських слухань проєкту рішення щодо реорганізації  та зміни типів  закладів освіти Фурсівської сільської ради.

Усі пропозиції, зауваження та рекомендації щодо питання, яке виноситься на громадське обговорення, приймати в усній, письмовій та електронній формі до 21 липня 2023 року на поштову адресу: 09150, Київська область, Білоцерківський район, село Фурси, вулиця Ярослава Мудрого, 48; в електронній формі – на електронну адресу: sr-fursy@ukr.net; в усній формі – телефонами: (0456) 33-84-44, (089) 250-01-97.

Відповідно до ч. 2 ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» громадське обговорення проекту рішення про реорганізацію та зміну типів закладів освіти Фурсівської сільської ради для складання плану формування мережі закладів освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти на території Фурсівської сільської територіальної громади, буде проходити протягом року, а саме  з 20.06.2023 року по 20.06.2024 року.

Організацію проведення громадських слухань від імені органу місцевого самоврядування  покладено на гуманітарний відділ Фурсівської сільської ради

За результатами обговорення у формі громадських слухань скласти звіт та подати на затвердження до сесії сільської ради.
 

 

ЗАУВАЖЕННЯ та ПРОПОЗИЦІЇ на проект рішення Фурсівської сільської ради «Про реорганізацію та зміну типів закладів освіти Фурсівської сільської ради»

Зауваження та пропозиції до проекту рішення Фурсівської сільської ради «Про реорганізацію та зміну типів закладів освіти Фурсівської сільської ради».

Протокол Обговорення громадою села Трушки проекту рішення «Про реорганізацію та зміну типів закладів освіти Фурсівської сільської ради»

ПРОТОКОЛ громадських слухань з питання обговорення проєкту рішення Фурсівської сільської ради "Про реорганізацію та зміну типівзакладів освіти Фрсівської сільської ради"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора