A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні «Внесення змін до генерального плану сіл Фурси та Чмирівка Білоцерківського району Київської області»

Дата: 07.11.2023 15:29
Кількість переглядів: 182

Інформаційне  повідомлення  про  проведення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні «Внесення змін до генерального плану сіл Фурси та Чмирівка Білоцерківського району Київської області»

 

 

Фурсівська сільська рада  повідомляє про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів щодо проекту  містобудівної документації на місцевому рівні «Внесення змін до генерального плану сіл Фурси та Чмирівка Білоцерківського району Київської області» (далі – проект містобудівної документації).

Проект  містобудівної документації розроблений на підставі рішення Фурсівської сільської ради від 24.06.2021 року № 234/10-VIII «Про розробку проекту внесення змін до існуючого генерального плану сіл Фурси та Чмирівка Білоцерківського району Київської області».

Замовником даного проекту містобудівної документації є Фурсівська сільська рада, а розробником фізична особа-підприємець Астахов Олександр Володимирович (підстава: договір про виконання проектних робіт № 03-11/23 ГП від 19.07.2023 року).

Завдання на розроблення даного проекту містобудівної документації знаходиться  в паперовій формі та електронній формі в додатках до пояснювальної записки у відділі житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва  Фурсівської сільської ради за адресою: 09150, Київська область, Білоцерківський район, с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого, буд. 48.

Громадські слухання щодо проекту містобудівної документації відбудуться 10.12.2023 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні будинку культури с. Фурси за адресою: 09150, Київська область, Білоцерківський район, с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого, буд. 48-А, в яких може прийняти участь кожен житель Фурсівської сільської територіальної громади, суб’єкти господарювання, їх об’єднання, наукові установи та консультативно-дорадчі органи, розташовані на території територіальної громади та інші представники громади.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації у паперовій формі та електронній формі в повному обсязі можна в приміщенні  Фурсівської сільської ради за адресою: 09150, Київська область, Білоцерківський район, с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого, буд. 48, звернувшись в робочий час, з понеділка по п’ятницю, з 08 год 00 хв. до 17 год. 00 хв., до начальника відділу житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва  Фурсівської сільської ради – Високого Ярослава, який є відповідальною посадовою особою за забезпечення організації розгляду пропозицій та зауважень з приводу проекту містобудівної документації.

Строк подання пропозицій та зауважень на проект містобудівної документації з 09.11.2023 року по 10.12.2023 року. Пропозиції та зауваження можна подавати у письмовому вигляді за адресою: 09150, Київська область, Білоцерківський район, с. Фурси, вул. Ярослава Мудрого, буд. 48; в електронному вигляді шляхом їх надсилання на електронну пошту: sr-fursy@ukr.net; в усній формі, зв’язавшись по телефону: (04563) 3-80-03. При цьому, при поданні пропозицій та зауважень необхідно зазначити відомості, які дозволяють ідентифікувати фізичну особу або представника юридичної особи, а також підстави для такого  звернення.  

 

Сільський голова                                                                                          Сергій ШАРАВАРА

       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора