A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Оголошення

Чат-бот „Знайди рідних”

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. За даними ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання. Для пошуку зниклих рідних під час війни в Україні створено чат-бот „Знайди рідних”, який дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв’язок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування.

15:46:02 05.04.2022

До уваги жителів Білоцерківського району: тимчасово заборонено відвідування лісових масивів на всій території Київської області!

Білоцерківська районна військова адміністрація доводить до відома жителів та тимчасово переміщених осіб, які перебувають на території  Білоцерківського району, що на виконання  протоколу засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області від 19.03.2022 №28 віднині ЗАБОРОНЕНО відвідування лісів населенням і в'їзд до лісів Київської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки.

16:10:46 21.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора