A A A K K K
для людей із порушенням зору
Фурсівська громада
Київська область, Білоцерківський район

Оголошення

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Кірова в с. Фурси

Фурсівська сільська рада повідомляє, що з 01.08.2023 року, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», ст. 13, 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпочнеться громадське обговорення пропозиції групи депутатів Фурсівської сільської ради VIII скликання щодо зміни назви вулиці «Кірова», що в селі Фурси Білоцерківського району Київської області, на назву «Ніни КВАШІ», з метою увіковічення пам’яті жительки села Фурси КВАШІ Ніни Петрівни, яка загинула 14 березня 2022 року у бойових діях під час оборони Київщини від російських загарбників.

11:55:31 01.08.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Терешкової в с. Чмирівка

Фурсівська сільська рада повідомляє, що з 01.08.2023 року, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки», ст. 13, 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпочнеться громадське обговорення питання зміни назви вулиці «Терешкової», що в с. Чмирівка Білоцерківського р-ну Київської області на одну із запропонованих назв: «Клубна», «Захисників України», «Пилипа ОРЛИКА» та «Раїси КИРИЧЕНКО».

11:55:27 01.08.2023

П Р О Т О К О Л №1 громадських слухань з питання зміни назви вулиці «Зоряна» на назву «Дмитра КУЛЬЧИЦЬКОГО» в селі Трушки Білоцерківського району Київської області

П Р О Т О К О Л №1 громадських слухань з питання зміни назви вулиці «Зоряна» на назву «Дмитра КУЛЬЧИЦЬКОГО» в селі Трушки Білоцерківського району Київської області

09:12:42 12.07.2023

Несплачені податки – позбавлення підтримки наших ЗСУ

Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків про необхідність своєчасної сплати грошових зобов'язань та погашення податкового боргу. Наразі  питання погашення податкового боргу перед  бюджетами та заборгованості по єдиному соціальному внеску  набули особливої актуальності, адже надходження податків  є одним із значимих джерел фінансування обороноздатності країни та  підтримки армії, а своєчасно сплачений єдиний внесок дозволяє виплачувати пенсії та інші соціальні видатки в складних  умовах воєнного часу. Своєчасна та повна сплата податків та зборів є прямим обов’язком платника податків. Пам’ятайте, що несплачені податки – це позбавлення підтримки наших захисників. Кожен свідомий громадянин країни, – від дітей до пенсіонерів, - у міру своїх можливостей донатять кошти  для підтримки ЗСУ. Водночас, є чимала кількість платників, у яких обліковуються незначимі, на перший погляд, суми податкового боргу  (до 3060 грн.). Сплата таких боргів не матиме суттєвого впливу на особистий бюджет боржника, при цьому погашення таких боргів всіма платниками, - “всім миром”, - дозволить забезпечити значимі надходження до бюджетів. Наразі з тими платниками податків - суб'єктами господарювання, які мають можливість своєчасно виконувати податкові обов'язки, податкова служба Київщини активізувала роботу  щодо здійснення заходів з погашення податкового боргу, та у повній мірі застосовує алгоритм дій,  передбачений законодавством для  цієї процедури.

14:25:46 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора